WEKO3
アイテム
2段連続式バイオリアクターを用いたタマネギ食酢の製造法と食品機能性開発
https://kitami-it.repo.nii.ac.jp/records/6748
https://kitami-it.repo.nii.ac.jp/records/6748653b79cd-8d64-4549-8ab2-a7df1b65e16b
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||
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公開日 | 2007-04-09 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | 2段連続式バイオリアクターを用いたタマネギ食酢の製造法と食品機能性開発 | |||||
言語 | ja | |||||
言語 | ||||||
言語 | jpn | |||||
資源タイプ | ||||||
資源 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
タイプ | departmental bulletin paper | |||||
その他のタイトル | ||||||
その他のタイトル | Development of Food Functions and Production Process for Onion Vinegar Using a Two-Stage Continuous-Tank Reactor | |||||
言語 | en | |||||
著者 |
小林, 秀彰
× 小林, 秀彰× 山口, 文× 富田, 弘毅× 中井, 義昭× 管野, 亨× 小林, 正義 |
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著者別名 | ||||||
識別子Scheme | WEKO | |||||
識別子 | 34050 | |||||
姓名 | KOBAYASHI, Hideaki | |||||
言語 | en | |||||
著者別名 | ||||||
識別子Scheme | WEKO | |||||
識別子 | 34051 | |||||
姓名 | YAMAGUCHI, Kazaru | |||||
言語 | en | |||||
著者別名 | ||||||
識別子Scheme | WEKO | |||||
識別子 | 34052 | |||||
姓名 | TOMITA, Koki | |||||
言語 | en | |||||
著者別名 | ||||||
識別子Scheme | WEKO | |||||
識別子 | 34053 | |||||
姓名 | NAKAI, Yoshiaki | |||||
言語 | en | |||||
著者別名 | ||||||
識別子Scheme | WEKO | |||||
識別子 | 34054 | |||||
姓名 | KANNO, Tohru | |||||
言語 | en | |||||
著者別名 | ||||||
識別子Scheme | WEKO | |||||
識別子 | 34055 | |||||
姓名 | KOBAYASHI, Masayoshi | |||||
言語 | en | |||||
抄録 | ||||||
内容記述タイプ | Abstract | |||||
内容記述 | A two-stage continuous-tank reactor was developed to optimize the production of onion vinegar, and the onion vinegar produced was studied to determine its benefits for human health. The ”Silan ring” porous ceramics support was available to immobilize microorganisms, maintain higher mechanical strength and provide a stable rate of alcohol production even at higher dilution rates than 1.2 hr^<-1>, without wash-out. The forced cyclic operation of reaction temperature yielded an increase of 25% for amino acids and 35% for organic acids. Five men who ingested onion vinegar for 10 days were found to have testosterone increases in the blood 22% higher than the control cases. | |||||
言語 | en | |||||
書誌情報 |
ja : 北見工業大学研究報告 巻 29, 号 2, p. 47-53, 発行日 1998-03 |
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フォーマット | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | application/pdf | |||||
著者版フラグ | ||||||
言語 | en | |||||
値 | publisher | |||||
出版者 | ||||||
出版者 | 北見工業大学 | |||||
言語 | ja |