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ポテトリーズーせっこうボードの製造とその熱的性質
https://kitami-it.repo.nii.ac.jp/records/6257
https://kitami-it.repo.nii.ac.jp/records/6257ad4bcd6d-89f5-4947-b9ed-2368ec90c05e
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||
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公開日 | 2007-04-09 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | ポテトリーズーせっこうボードの製造とその熱的性質 | |||||
言語 | ja | |||||
言語 | ||||||
言語 | jpn | |||||
資源タイプ | ||||||
資源 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
タイプ | departmental bulletin paper | |||||
その他のタイトル | ||||||
その他のタイトル | Preparation of the Potato Lees-Gypsum Boards and their ThermaI Properties | |||||
言語 | en | |||||
著者 |
伊藤, 昌明
× 伊藤, 昌明× 阿部, 和夫 |
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著者別名 | ||||||
識別子Scheme | WEKO | |||||
識別子 | 31924 | |||||
姓名 | Masaaki, ITO | |||||
言語 | en | |||||
著者別名 | ||||||
識別子Scheme | WEKO | |||||
識別子 | 31925 | |||||
姓名 | Kazuo, ABE | |||||
言語 | en | |||||
抄録 | ||||||
内容記述タイプ | Abstract | |||||
内容記述 | Synopsis: The gypsum boards containing potato lees or pulp have been prepared and their thermal conductivities and specific gravities have been detected. These results suggest that the physical properties of gypsum boards are improved by addition of lees or pulp in preparation. | |||||
言語 | en | |||||
書誌情報 |
ja : 北見工業大学研究報告 巻 2, 号 5, p. 779-782, 発行日 1970-12 |
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フォーマット | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | application/pdf | |||||
著者版フラグ | ||||||
言語 | en | |||||
値 | publisher | |||||
出版者 | ||||||
出版者 | 北見工業大学 | |||||
言語 | ja |