WEKO3
アイテム
A Note on Supporting Method for Making Recipe for a Measure against Metabolic Syndrome
https://kitami-it.repo.nii.ac.jp/records/8170
https://kitami-it.repo.nii.ac.jp/records/81704bcaec25-4495-4878-8b83-4a1ea2dc022a
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
2013_A Note on Supporting Method for Making Recipe for a Measure against Metabolic Syndrome.pdf (695.9 kB)
|
|
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2016-05-31 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | A Note on Supporting Method for Making Recipe for a Measure against Metabolic Syndrome | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | metabolic syndrome | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | supporting method for making recipe | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | measure against metabolic syndrome | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | ingredient thesaurus | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | journal article | |||||
アクセス権 | ||||||
アクセス権 | open access | |||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 | |||||
著者 |
MAEDA, Yasunari
× MAEDA, Yasunari× MASUI, Fumito× YOSHIDA, Hideki× SUZUKI, Masakiyo |
|||||
著者別名 | ||||||
識別子Scheme | WEKO | |||||
識別子 | 273 | |||||
識別子Scheme | KAKEN - 研究者検索 | |||||
識別子URI | https://nrid.nii.ac.jp/ja/nrid/1000030422033/ | |||||
識別子 | 30422033 | |||||
姓名 | 前田, 康成 | |||||
言語 | ja | |||||
著者別名 | ||||||
識別子Scheme | WEKO | |||||
識別子 | 44864 | |||||
識別子Scheme | KAKEN | |||||
識別子URI | https://nrid.nii.ac.jp/ja/nrid/1000080324549 | |||||
識別子 | 80324549 | |||||
姓名 | 桝井, 文人 | |||||
言語 | ja | |||||
著者別名 | ||||||
識別子Scheme | WEKO | |||||
識別子 | 42788 | |||||
姓名 | 吉田, 秀樹 | |||||
言語 | ja | |||||
著者別名 | ||||||
識別子Scheme | WEKO | |||||
識別子 | 89671 | |||||
識別子Scheme | KAKEN - 研究者検索 | |||||
識別子URI | https://nrid.nii.ac.jp/ja/nrid/1000060192621/ | |||||
識別子 | 60192621 | |||||
姓名 | 鈴木, 正清 | |||||
言語 | ja | |||||
抄録 | ||||||
内容記述タイプ | Abstract | |||||
内容記述 | In this study, we examine a supporting method for making recipe for a measure against metabolic syndrome. We use existing recipes to produce new recipes as a countermeasure against metabolic syndrome. Some ingredients with fewer calories are used in new recipes instead of original ingredients in existing recipes as a countermeasure against metabolic syndrome. We therefore produce an ingredient thesaurus, which is useful to support making of new recipes as a measure against metabolic syndrome. We assess the effectiveness of the proposed method using experiments | |||||
書誌情報 |
en : Biomedical Soft Computing and Human Sciences 巻 18, 号 2, p. 41-47, 発行日 2013-09 |
|||||
権利 | ||||||
権利情報 | c2013 バイオメディカル・ファジィ・システム学会 | |||||
出版者 | ||||||
出版者 | バイオメディカル・ファジィ・システム学会 | |||||
著者版フラグ | ||||||
値 | publisher | |||||
出版タイプ | ||||||
出版タイプ | VoR | |||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |