WEKO3
アイテム
Artificial Neural Network Model with a Culture Database for Prediction of Acidification Step in Cheese Production
https://kitami-it.repo.nii.ac.jp/records/7091
https://kitami-it.repo.nii.ac.jp/records/7091d2b5dbfb-180e-46c8-b621-5f3d48aa3bcf
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2007-05-09 | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | Artificial Neural Network Model with a Culture Database for Prediction of Acidification Step in Cheese Production | |||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||
資源 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||
タイプ | journal article | |||||||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||||||||
著者 |
J., Horiuchi
× J., Horiuchi
× T., Shimada
× H., Funahashi
× K., Tada
× M., Kobayashi
× T., Kanno
|
|||||||||||||||||
書誌情報 |
巻 63, 号 4, p. 459-465, 発行日 2004-08 |
|||||||||||||||||
DOI | ||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||
関連識別子 | http://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2003.09.005 | |||||||||||||||||
出版者 | ||||||||||||||||||
出版者 | Elsevier | |||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||
出版タイプ | ||||||||||||||||||
出版タイプ | VoR | |||||||||||||||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |